Klubbgoder

Klubben har en langsiktig avtale og medlemmer kan benytte Oslo Skytesenter sin bane og fasiliteter. Vi har klubbgoder og gunstigere klubbpriser. Vi vil kunne benytte fellesrom og shooters lounge. Det er en vareautomat med sjokolade, mat og drikke samt kaffe og mineralvann. Medlemmer vil få gunstigere priser og betingelser på baneleie, en del varer og prioriterte reparasjoner hos Oslo Skytesenter. Oslo Skytesenter har våpen, prisgunstig ammunisjon og utstyr. På skytesimulatoren, 50-meters riflebanen og på Skytekinoen har klubbens medlemmer rabatter. Alle vanlige jaktrifle kaliber og vanlige patroner kan benyttes både på Skytekinoen og riflebanen. Riflebanen har elektrisk skivetrekk.

Klubbens medlemmer kan utøve mange skytegrener med de fleste våpen og de fleste skytegrener for pistol med alle håndvåpen og alle kaliber kan benyttes. Også for rifle på 50-metersbanen og jakt trening på skytekinoen. Her kan også pistolskyttere trene f.eks felt skyting. På pistolbanen er det tilgjengelig 11 standplasser med skivetrekk i taket beregnet for håndvåpen. Skivene kan sendes frem og tilbake av skytter og stanses ved alle avstander opptil 25 meter (som på amerikanske filmer). Det er en egen stålbane innendørs som kan benyttes uavhengig av resten av banen. Her skyter vi innendørs på stålfigurene. Alle kaliber til og med 44Mag (ikke 460) og alle kuler kan benyttes også på stålbanen. Luftvåpenbane, også den med elektriske skivetrekk, for presisjons skyting og praktisk skyting er tilgjengelig og kan benyttes av alle. Det samme er simulatoren. Der kan du/dere/grupper skyte med pistol og gevær. Jakt og bane simulation.  En av Norges fineste våpenforretninger og med stort utvalg av hagler og rifler og – Norges største utvalg av håndvåpen.

Våpen kan leies av medlemmer da det er en del av opplæringen etter sikkerhetskurset, eller ikke-medlemmer med eget våpen registrert på seg (må vise våpenkort). Ikke-medlemmer kan kun skyte med instruktør og må booke time gjennom Oslo Skytesenter. Skyttere med eget våpen er godkjent av politiet, og kan benytte banen selv om man ikke er medlem.

Noen klubbgoder

Benytte meget fine fellesarealer

Tilgang på alle banene hver dag

Skyte alle skytegrener

Reduserte priser på skytebanen og mulighet for ytterligere rabattkort.


Levert av IdrettenOnline